Lite nytt och den blev jag taggad i

Vilken dag, lite trött i huvudet efter att hört / pratat om Corona viruset idag. Jag arbetar ju på förskola och idag fick vi riktlinjer som vi skall utgå ifrån, föräldrar som frågar och tycker till. Ja vad skall man säga? Lämna inte om barnen är sjuka (skall egentligen alltid vara så) och jobba inte om du själv är sjuk. Att skaffa barn innebär sjukdomar, jag tycker det är ganska konstigt att många föräldrar blir förvånade när man säger att barnen är sjuka? Va, men jag måste jobba, eller jag kan inte vara hemma, det är bara tänder, eller det är bara det bla bla bla. Speciellt nu i dessa tider när corona sprider sig så fort, ta ert ansvar och där med PUNKT. (Sen finns det självklart underbara, förstående människor / föräldrar)


Men när jag kom hem blev jag glad då det kommit ett paket till mig, det var en ögonbryns pomade från Anastasia, en pensel och en cc-cream, har hört väldigt gott om Anastasias ögonbryns makeup och ville självklart testa, så nu längtar jag tills i morgon så jag kan sminka mig. Skall på middag och öl provning i Göteborg på kvällen (privat evenemang med sammanlagt 6 personer, tänker på folkmassor)

Sen blev jag taggad i en "rolig" bild av min man, inte kul för alla men min humor. Läs bild nedanför.

Hoppas ni alla får en fin torsdag kväll, själv inväntar jag att dansen som min dotter går på skall ta slut så jag kan hämta henne och verkligen gosa ner mig i soffan och ta kväll.


Lånad bild från fb.

Gillar

Kommentarer