Livet har öppnats på nytt

Nästa vecka så börjar barnen skolan igen, Clara på tisdag och Charlie på onsdag. Nu är det slut med sovmorgon, lägga sig sent, inga uppgifter m.m Charlie hade gärna varit ledig längre men Clara är nog sugen på skolan. Speciellt nu när det är en helt ny skola. Kommer bli så bra! Fotbollen har dragit igång igen för Charlie så idag var det match. Han har fått nya fotbolls skor och dom var super bra sa han. Så det var ju bra, hoppas dessa håller ett bra tag. Pojken som är expert på att slita ur skorna inom kort.

Sen har mat världen öppnas på nytt för mig. Från multiallergisk till att kunna äta räkor, torsk, och makrill. Jag är i ett förstadier så jag får läsa och vara noga hur jag lagar det. Lax, kräfta och kyckling får jag inte äta. Jag har ju inte ätit fisk och skaldjur egentligen någonsin. Så det är nya smaker och ny kunskap i köket som gäller för mig. Väldigt spännande. Det som jag hunnit testa hittills är torsk, makrill i tomatsås, fish and chrips, fisksoppa med räka och torsk och panerad rödspätta. Allt var gott förutom makrill i tomatsås, jag testade äta det på knäckebröd med smör, sen på knäckebröd, smör, makrillen, citron och majonnäs. Fast inget föll mig i smaken. Det jag kommer testa inom kort är stek strömming, och fiskpinnar. Vill även testa fiskbullar men vet inte vad det innehåller eller om man kan laga det själv.

Har kommit igång med träningen igen. så dansar till en tjej som heter Emme på youtube, yogan har jag börjat med igen. Så har skaffat ett konto på instagram om man vill följa mig där. istartonmondays


Charlie´s nya fotbollsskor

Gillar

Kommentarer