Livet och oj vad det doftade

Oj vad dagarna går eller rättare sagt veckorna. I dag efter jobbet så skulle jag in på coop och handla så när jag klev ur bilen så kände jag hur det doftade så gott. Då stod donuts bilen på torget, så jag köpte med 6 st hem till familjen. Gissa om dom blev glada?

Sen i helgen som varit så har vi firat mig och min pappa som fyllt år. Jag har fått så mycket fina saker, örhängen, en egen skriven tavla av min dotter, ett tre i rad som min son gjort alldeles själv, bubbel, pengar, glögg och snögubbe mugg med godis i Av mina fina kollegor, pengar, presentkort, en lång smal nötknäppare och i helgen skall jag och min man fira varandra då han fyller veckan efter mig.

Lite tråkigare grejer har också hänt, så jag går med värk 24/7 i underliv / mage. Så jag går lite knepigt emellanåt så jag får värk i ryggen. Men har varit och tagit massa prover, väntar på att få komma till gyn mottagningen. Sen pratade jag med dom på vct idag och har fått en till läkar tid nu på fredag. Har fått en hudförändring / märke som ändrat lite färg samt blivit lite större (sitter längst upp på magen 5-10  cm under vänster bröst, samt blödningar (8 dagar efter avslutad mens) . Men jag jobbar på och hoppas att jag är helt återställd inom kort. Är inne på dag 15 med värk, dag 8 med massa blod och dag 15 med märket.

Gillar

Kommentarer

Genomeuropa
Genomeuropa,

Hoppas att läkaren får bukt med dina problem snarast. 🤞😘😘

nouw.com/genomeuropa
AlexandraGalambosi
AlexandraGalambosi,
Håller tummarna ❤
nouw.com/alexandragalambosi