Lyxfällan!

Vad det någon som tittade på lyxfällan igår?

Jag hade grävt ner mig om jag hade haft sådana skulder och inte ägt något av värde. Usch säger jag bara. Kan inte vara roligt att sitta i den sittsen, Det var ett par, var av killen hade ägt ungefär 15 bilar tror jag det var bestämt. Han hade aldrig försäkrat dom men använt dom i trafik och vissa stod bara där. Han slängde bara breven utan att öppna dom. Så då kostade det honom 106 kr om dagen tillslut pga att han inte försäkrat. Så nu 12 år senare var skulden uppe på 1,3 miljoner kronor PLUS att dom hade andra skulder på 300.000 tusen, så sammanlagt var dom uppe i 1,6 miljoner kronor. O hade inget av värde, dom bodde i en hyresrätt, hade en lite dotter. Jag hade inte mått bra, dom trodde inte det var så mycket. Men dom fick sälja av massa små grejor hemma, tv spel m.m. Dom fick ihop 15.000 kr så dom kunde beta av ett lån som dom hade på 23.000. Men det är ju inte ens i närheten av 1,6 miljoner. Men dom sökte skuldsanering, och dom fick igenom det. Dom blev jätte glad, det förstår jag verkligen. Så nu i 5 års tid kommer dom leva på existenminimum, och dom kommer ha kolla på paret hela tiden. Men vad skall dom göra. Först frågade dom om avbetalning, men det skulle kosta dom 13.000 tusen i månaden, i 8 år. O det var ju inget att tänka på.

Men hoppas verkligen dom inte faller tillbaka i samma fälla. Det är ju starkt av tjejen att stanna, och hjälpa till med sina pengar m.m då är man verkligen kär när man hjälper sin partner med skulder man själv inte har dragit på sig!! :)

Gillar

Kommentarer

minisoutfit
,
Jag älskar detta program... ett av mina klara favoriter! Får en att tänka till... verkligen... Missade det tyvärr igår. Kram
alexis
,
Eller hur? Visst är det bra, oja man tänker verkligen till! Synd att du missade det, jag tror aldrig har rört sig om så mycket skulder, och inte äga något! Spännande var det i alla fall! Kram!!
mammatillvince
,
Ja herregud.. Jag kollade programmet igår.. Han är en gammal ungdomskärlek som jag var tillsammans med för ca 10 år sen:/ jag kan ju säga att jag är glad att det inte är jag som sitter där..
alexis
,
Det var så mycket tårar. Man skall vara glad att man inte sitter i den situationen! Men har du varit tillsammans med honom?!