Magen rör sig!

Jag och sambo låg o kollade på tv i går, så drog jag upp min tröja så såg man vid naven att det rörde sig och sparkade lite längre i från. Man kan tro att den hade party i magen i går. Det är så mysigt att se när det rör sig. Clara log o sjöng för bebisen i går med. mysigt. Hon sjöng pytte o bamse spindel :0). Hon är så söt när hon sjunger, hon tar olika toner både högt o lågt och rör hela kroppen. Haha underbart att se lilla trollungen sjunga, hon kan verkligen underhålla mig!

Är hemma med trollungen hon är ju sjuk fortfarande, så ville hon ha pannkakor så jag ställde mig och lagade det. Undertiden hjälpte Clara till att duka och ta fram sylten. Hon fick en pannkaka och la på sylt och började äta, medans jag fortsatta att steka, när jag vänder mig efter en stund så har hon hällt över ALL sylt på en pytte liten pannkaka :0) Haha, unge tänkte jag bara. Det var ju bara till att skrapa bort det, hon kan ju inte äta upp en hel burk med sylt. Då får hon nog ont i magen och det skall vi undvika, räcker med öronen.

Har fått grejat lite i dag med, håller på att stor städa in för julen, och får till det rätt så bra nu. Tar på ryggen väldigt mycket, men det är bara till att ta pauser! :0)

Ha en underbar minilördag ;0)

Gillar

Kommentarer