Magisk helg

När jag fyllde år i november förra året så fick jag en överrasknings present av min man. Ett stort paket med ett litet kuvert i. På kuveret stod det öppnas 7/1-2022 kl 12. Så jag har verkligen gått med spänning och väntat på detta.

Jag har inte vetat om hela familjen skall delta, hundarna eller vart vi skall åka. Men så kom 7 januari och jag skulle vara packad och klar till klockan 8 på morgon. Jag fick till mig att jag skall packa kläder som jag trivdes i och kunde gå ut och äta i. Sen lite smink och hygienartiklar. Jag var super förvirrad.

Bilen far emot hjo, så jag fattade att barnen och hundarna skulle till barnens faster med familj. Vi stannade hos dom en stund tog en kaffe och tjatade lite. Sen for vi mot Motala, där stannade vi för en lunch på resturang Brödernas. Så gott, kan varmt rekommendera det stället. Det finns lite överallt.

Sen drog vi vidare, emot Linköping där min man bokat inte vilken rum som helst utan sviten. Så fint och en stil i min smak. På fredagen så chillade vi, badade och på kvällen så gick vi ut och åt.

Lördag, jag visste att jag skulle vara klar senast 9.45 för då var vi tvungna att gå. Vi satt på frukosten och jag skulle hämta mer mat så när jag kom tillbaka så låg det ett kuvert på min plats. Jag öppnade och i låg ett brev som det stod du har ett brev att hämta i receptionen. Jag knatade dit, men på det kuverert stod det att jag inte fick öppna förens kl 10.00.

Vi började promenera ifrån hotellet emot stan, och klockan slår 10. Jag öppnade och fann ett presentkort där i, jag stod precis bredvid affären. När jag var klar där så började vi promenera vidare och min man drar fram ett till kuvert med en ny tid på 10.30 jag öppnade och där i fanns ett till presentkort och som tidigare så stod jag bredvid just den affären. Så fortsatte det med 7 butiker till. Jag fick ett kuvert till där stod det kaffepaus lagom när vi var vid espresso house. När magen kurrade så var det lägligt för ytterligare ett kuvert nu är det lunch.

Sen gick vi tillbaka till hotellet och gjorde ordning oss. Då säger min man skåpet här är ju väldigt fint, jag tittar och ser tre kuver till. Jag öppnar och i det kuveret står det nu är det dags för en drink eller två. Så vi gick ut och tog goda drinkar, Sen fick jag ett ytterligare kuvert Middag med dig är en ära för mig

Verkligen en perfekt födelsedagen present. Hotell med ett så underbart rum, 7 resentkort,kaffepaus,  lunch, drink runda, middag. UNDERBAR HELG.

♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡

Gillar