Märkligt "anfall"

Vet inte riktigt vad som hände idag, Fick något knasigt anfall, blev blek, spydde, hade världens "mensvärkar", blev jätte varm och trött. Så jag gick och la mig en stund. Blundade och bara log, Steve kom upp med en resorb efter jag legat typ 40 minuter. Efter den börjat "verka" mådde jag bra. Kunde jag äta och sitta upp igen. Jätte konstigt. Visste inte om det var magsjuka som anlänt eller att "Folke" ville ut. Men nu mår jag mycket bättre. Skönt. Blev lite rädd faktiskt, det bultade verkligen i magen. Precis som mensvärk. Vi får väll se om det fortsätter att vara bra resten av dagen eller om det kommer något mera ryck.

Så nu blir det att bara sitta i soffan o ta det lugnt. Ha en toppen lördag alla!

Gillar

Kommentarer

mjukisida,
Jag fick nåt liknande igår, jag låg på rygg när anfallet kom och det var troligen förklaringen, kan ju bli ett väldigt tryck på stora kroppspulsådern när man ligger just på rygg när man är höggravid. Hoppas du inte får mer sånna anfall, obehagligt!
minbebis.com/blogg/mjukisida/
alexis
,
Usch, Ok. Kanske var något liknade jag fick då! Hoppas allt är bra med dig. Inget vidare när man inte vet! Ha en fort trevlig Lördags kväll! :)