MELISSA HORN, NY FLEEC & CAMPING

Tjolahopp.

Varit vaken sedan klockan 5 då jag började jobba klockan 06.00. Men det var riktigt gott att sluta 13.00 :D Hem och hämta barnen för att sedan åka upp till Trollis för lite handling inför imorgon. Då blir det camping! Skall bli så kul att fotografera andra delar av Sverige än bilder på mig själv ;). Vi ringde till camping stället vi skulle & dom var sååå trevliga vi behövde inte boka. Det är ju mega försäsong så det är väll inte så konstigt.

Skämt & sido, nu har jag snart skrivit ner allt jag skall säga på redovisningen som jag har på måndag. Plus börjat plugga inför provet. Det märks att det är slut spurten nu. Jooooobbbiiigt och omotiverande!

Men måste få komma i väg i helgen och andas annan luft så man orkar. Sen när jag sitter i bilen så känns det som jag kan placera om allt i huvudet på ett annat sett.

Melissa Horn spelas i backrunden, älskar hennes musik. Grym!

Bjuder på två bilder på mig själv bara för att ;), Fleecen är ny, så skön och perfekt till kalla husbilskvällar!


Vi Hörs!

Trött tjej, Skola 100 % Jobb 60 % Familj 100 % Mig själv 0 %

Men allt detta är det värt för att ha ett jobb man trivs med & jobba bra arbetstider när man har familj. Älskar mina val av karriär. Men detta är långt ifrån alla ideér jag kommer ha. Många fler utbildningar kommer sättas på mitt cv!

Ja har vilja & motivation (Upp & ner). Ju äldre jag blir ju mer vill jag utforska.

Vi Hörs ❤

// Alolisen

Gillar

Kommentarer

Patriciabloggar
Patriciabloggar,
Vad utbildar du dig till? 😊
nouw.com/patriciabloggar
AlexandraGalambosi
AlexandraGalambosi,
Barnskötare 🌸 Har fått fast jobb redan, så det känns bra 😊 utbildning är på 2 terminer så det passade Perfekt 😊
nouw.com/alexandragalambosi