Mera vaken!

Nu börjar lilla Charlie vara vaken lite mera, det är så mysigt att se ögonen öppna, och roligare att prata med en som har öppna ögon. Han är så fin så. I dag skall vi få besök av Jennie med hennes dotter Molly. Skall bli kul att visa upp det lilla underverket. Clara blev jätte glad att Molly skulle komma, hon skulle leka med henne gjorde hon klart för oss. Lilla sötnosen! Undrar hur Clara tänker, om hon tror att lilla bror skall attackera eller så. Man vet ju inte vad som förekommer i huvudet på sådana små filurer.

Skall även få hjälp med att deklarera i dag med, kul att veta slutbeloppet. Så att jag kan boka upp mig i sommar med aktiviteter. Skulle gärna vilja hitta en lekstuga till mina små kids. Främst för Clara, hon hade tyckt det var jätte kul. Men vet inte om jag vill ha en i trä eller i plast. Det finns väldigt schysta på Toys R ous eller hur det stavas :0)! Får se vad det blir. Sen får jag undersöka barnens pooler om dom är hela, har en för Clara och en för lilleman med tak och väggar, för solens skulle. Men får se om han får bada i år. Får se vad han tycker om det!:0)

Så ringde det oväntat på dörren i går, där stod Beate med paket till lilla Charlie, Blev jätte chockad, det hade hon verkligen inte behövt. Det är samma i förr går på kvällen ringde det på dörren, Steve gick och öppnade. Där stod våra granar med en halvmeter höga rosor :0) Hur gölligt är inte det då! Så till sommaren får vi bjuda ner dom på grillning tänkte jag. Dom har ju 3 barn, den minsta är 11 månader den största är 7-8 tror jag! Kanske är helt ute och cyklar, o den mellersta är 3 blir 4 fatta jag det som! Så det är lagom ålder att leka med Clara!

Hoppas ni alla får en solig dag, Kram!

Gillar

Kommentarer