Missade helt, bokat en mini semester och välkommnar första Maj

God morgon första Maj. Nu börjar sommar känslan på riktigt, semestern närmar sig "bara" 8 veckor kvar. Det är egentligt lite sjukt vad allt går fort, det var nyss Jul / nyår och vi har redan betat av påsk och är nära sommaren. Men det går fort när man har roligt sägs det ju.

I går var det Valborg, jag missade det totalt. Jag tror inte jag förstod riktigt, jag såg folk lägga upp olika bilder på brasa, Valborgs middag m.m. Då klingade det till. När jag var yngre så var vi i stan eller på fest på Valborg. Men nu?! Jag var glad att jag var ledig i dag. Så kan det vara, man kan inte fira allt. Men jag kollade Hockey matchen Frölunda - Djurgården i stället. Frölunda vann wehoo!

I går så bokade vi en mini semester när Kristi himmelsfärdsdagen är. Det har blivit "vår" grej att ta husbilen till Skrea camping. Så även i år skall vi göra det. Torsdag - Lördag skall jag och min man samt Apollo vara ensamma. Sen på Lördag kommer mamma och pappa ner med barnen så skall vi bjuda på middag och sedan stannar barnen kvar över natten till söndag. Så lite familjemys hinner vi också med. Men det är viktigt att ta egentid och bara vara med varandra. Så vi tar med cyklar och kommer cykla in till stan för gott att dricka och mysa. Bara att ha havet så nära och stranden är magisk i mina ögon. Så härlig sand. Livskvalité.


I går gjorde jag i ordning en godisskål, chips skål och en tallrik med gott till Apollo. Gladare hund får man leta efter.

Gillar

Kommentarer