Mitt mest använda plagg

Jaha då va årets sommar semester slut, känns inte som man haft någon semester. Allt har gått så fort, men det är bara till att gilla läget. Sen hade jag otur och fick problem med ryggen veckan innan semestern så log sjuk då och sedan ca 1,5 under min semester hade jag problem med ryggen men nu känns det bra. Håller tummarna att ryggen levererar ett tag till. Får väl börja ta tag i träningen igen och bygga upp ryggen så man orkar. Men nu har man i alla fall jobbat i 3 dagar och det känns segt haha, längtar till helgen. Men det är väl för att man inte kommit in i det än och inget är sik likt. Det blir bättre.


I alla fall, vi hade en bra semester trots mycket regn, mitt mest använda plagg detta året är nog regnjacka, helt galet vad det regnat vissa dagar. Vi skulle ju egentligen utomlands i 5 veckor men pga corona så kunde vi inte ta oss någon stans förutom med husbilen så då fick vi semestra i Sverige, det är dessvärre inget som lockar igen. Så när vi kommit hem från semestern så var vi så trötta på vädret, Sverige semester så vi sålde våran husbil och hoppas att vi kommer utomlands nästa året istället.

Sen har vi fått gjort om lite här hemma igen, vi har köpt nytt köksbord, stolar och matta till köket. Himla nöjd. Visar bild nedanför. Så nu blickar vi framåt och hoppas att hösten blir magisk.

Tassarna på bordet och stolarna skall ju bort nu när mattan kommit. Den kom idag så har inte hunnit än.

Vi hörs!

Gillar

Kommentarer

Genomeuropa
Genomeuropa,
Så snyggt 👍👌
nouw.com/genomeuropa