MÖHIPPA

Omg, jag tror jag har varit på den bästa möhippan. Vilken start & vilket slut. MAGISKT.

Dagen startade med att klockan ringde kl 08.00, upp med tuppen och duscha, kläa på mig, packa det sista & åka till Johanna. Där samlades alla 11 glada tjejer. För att sedan åka vidare & kidnappa Jennie.

Vi fick fullpott & tog henne på sängen. LYCKAT. In med strutar som vi blåste i, och smällare. Filmade hela händelsen, Hon skratta, grät och la underbara kommentarer.

- Jag måste duscha, platta håret.

Hon fick ett par minuter att packa sin väska, Det var kalsonger, partykläder, träningskläder, boll och massa annat. Hon fick klä på sig en underbar tullkjol & magväska. Den var fylld med härligheter till henne.

Sen for vi i väg i bilarna hem till Johanna för en brunch/frukost. Bubbel, frallor & en jäkla massa gott pålägg. Vi gjorde i ordning våra linne, Jennies crew på baksidan & framsidan Möhippa 2016 #Jenniepeter2016.

Där fick hon öppna packet som vi alla slagit in och tagit med. Ett minne man har med Jennie. Mitt paket blev dammsugarpåsar. Hon gissa rätt direkt. Det var så vi träffades, Jobbade på "påsen" Electrolux <3 10 års sedan nu. Underbart.

Sen var det dags att kila vidare, ögonbindel på och vi for till en av tjejernas mamma för att Jennie skulle få rida. Hennes kommentar.

- Oh neeej. (Hon gillar INTE hästar)

Hon gissade även på ko & plocka ägg. Kände väll doften. Haha! Med va ko & ägg har ihop ja du?!

Blev en drink & snaps för henne innan hon skulle upp på hästen. Hon GJORDE det, men dessvärre blev Hästen kanske rädd av Jennie "lilla" skrik och alla som stod om. Så hästen visste ju inte vad den skulles göra. Så hon av hästen efter ca 40 sec på. MEN HON GJORDE DET!

En applåd 👏

Snacka om att hon var "studdig" - Det var ju ingen match! (Säkert, haha)

Sen åkte vi till Gbg, för att åka till Gökboet för 5 kamp. Det var en miljon människor när vi kom, men dom var på väg ut så det var lugnt. 5- kampen var så lyckad, så mycket skratt. Bäst var när bruden tänkte till & blåste Helena på Sumobrottningen. Helena tar sats, men smarta Jennie flyttar sig så HÄRLIGT. & Helena rätt ner i backen. HAHAHA!

Där blev även lunch. (medtagen)

Efter en massa grenar så blev det dusch och ner till Majorna för där hade vi fått lånat en lgh som vi kunde göra oss i ordning. Där blev det även lek och underbara Jennie fick svara det hon trodde blivande mannen svarat. KÄRLEK säger jag bara.

J ❤ P

Sen blev det Manjana restaurang. Så GOTT, Bruden var SÅ nöjd hela dagen. Även alla vi.

&

Slutspörten blev. Da daa da daaaa....

En av tjejerna som var med (gravid, skulle ha 10 Juli, blev flyttad till 30 Juni, kjessarsnitt m.m.)

MEN efter hon ätit upp, så gick hon på toa kl är väll runt 23.00 hon kommer tillbaka till oss, VATTNET HAR GÅTT!

In i bilarna, hemfärd, bil som möter upp oss, hem med alla ca 00.00. & hon åker in till bb vid 02 sen blir det ankomst kl 11 dagen därpå!


Jennies kommentar - Slå den om ni kan.


BÄSTA MÖHIPPAN 💗​// Alolisen

Gillar

Kommentarer