MOR & SON

Hej Svejs!

I dag så väckte Charlie mig med, - Mamma skall vi inte lekparken nu? Naja inte riktigt än. Men klockan visade sig vara halv 10 ändå. Så först en kopp kaffe i sängen med barnprogram på, sedan gjorde vi så småningom i ordning oss och så åt vi frukost. Charlie fick bestämma vart vi skulle STELLAS :). Clara sov nämligen hos syrran.

Så då passade vi på att ha Son & mamma dag. Skall införa det oftare, dotter-mamma & son-mamma. Charlie uppskattade detta väldigt. Han tycker det var mega kul att bara få vara med mig.

Så det blev att vi åkte till Stellas lekland, först ville han till Skrotnisse lekpark men vädret såg inte ut att vara på våran sidan. Så det blev inomhuslek.

KUL :)

Jag har ännu ont i kroppen efter allt klättrande, vi hoppas studsmatta, åkte rutchkana, spelade på apparaterna där, fika, luncha, spela fotboll,innebandy & basket, gjorde allt kan man säga!

Clara blev lite avundsjuk när hon fick höra vad vi gjort, men jag tala om för henne att vi kommer att ha en egen dag vi med. Ja ropa hon & frågade om man fick välja bada? Självklart svarade jag! Kan bli kul.

​Mjukiskläder, en glad pojk, glad mamma & en UNDERBAR dag 💚


// Alolisen

Gillar

Kommentarer