Mörk kväll....

God kväll...

Sitter vid köksbordet och tittar ut emellan åt. Fy va mörkt det är. Ser bara min egna spegelbild i fönstret typ. Dagen har varit okej annars, hann med ett rygg/mag pass. Sen gick jag in på ica och hämtade hem mitt paket från H&M, skit nöjd med allt :). Skorna var underbart sköna, så dom skall jag verkligen ha på mig den 14 när jag skall på revy.

När jag kom hem idag, så var hela vinden och sidogångarn tomma, allt stod i "centrumrummet" helt slut blev jag när jag såg det. Men fick packat två kartonger med saker som jag skall ha med mig.

På fredag skall jag åka ner och lämna barnen hos mormor o morfar, så skall vi äta middag sedan lämnar jag kvar barnen och så får vi hemleverans på dom igen på söndag ;). Då skall även Clara på kalas hos sin kompis Astrid. Kul, med alla kalas hon blir bjuden på.

Nu skall jag bara vänta på tvätten skall bli klar, sedan skall jag hoppa i sängen. Måste ladda batteriet inför helgen då tippen kallar och vi skall även köra saker som är paketerade till en lokal. ( S morbror har ett som vi skall låna).

Claras två senaste inbjudningar...

Träning bilder från idag :)
// Alexandra

Gillar

Kommentarer