Morsdag dag i Göteborg <3

God kväll :)

Barnen lagda sedan en stund sedan, kvällsmaten upp äten och nu dags att koppla av vid datorn.

I dag jobbade jag kort dag, sen rusa hem för at byta om och möta upp barnen för att bege sig till Göteborg. Mamma hade middag för syrrans familj, syrrans svärföräldrar och jag :). Firade syrrans födelsedag idag med, hon blev hela 29 år ;). Nästa år är det TRETTIO, då skall det firas rejält.

Blev grillat och även fläskfile inbakad i smördeg :) SUPERGOTT. Härlit med två olika rätter att välja mellan, jag åt självklart av allt. Det gjorde nog alla, sjukt god mat göra mamma.

Vi köper egentligen inte till varandra, vi syskon när det inte är jämt. Men jag köpte lotter till henne i allfall, och det var vinst :D Kul!

Till mamma köpte jag, två jordgubbsfigurer med 4 triss till. Ingen aning om det var någon vinst. Hon hann inte skrapa dom innan vi begav oss.

Cara ville så gärna åka hem, så det var bara snällt och lyssna. Ganska skönt för mig med, han ju greja lite hemma innan sovdags.

Så nu är hemmet rent, :) Kan jag sova gott. Har bytt sängkläder idag med, underbart det kommer bli att lägga sig i nybäddat.

Bilder från idag <3

Mammas underbara citrontårta :)

Jordgubbstårta :)

Tog en paus på balkongen hemma :D

Grillat / fläskfile inbakad i smördeg :)

Ha en fortsatt trevlig kväll <3

Gillar

Kommentarer