Möte och myshäng.

Vilken dag, vaknade vid 06 och började göra i ordning mig sakta men säkert. Sen kom Clara och sist fick vi väcka Charlie. Gjorde i ordning dom och lämna dom på dagis. I dag hade jag ett möte / Intervju, först var jag inte nervös men när jag kom dit och fick veta att två chefer och en från facket var med kände jag lite lätt panik. :/ Det gick i alla fall bra. Men sen vet man aldrig om man får den eller inte. Men jag fick i allfall komma på intervju. Vill så gärna ha ett fast jobb så man kan planera sitt liv. Jätte jobbigt att aldrig veta sitt Schema riktigt. Nu har man ändå chansen att ha ett grund schema. Så jag får vänta snällt i ett par dagar tror jag.

Sen gick jag in och handlade samt köpte fika bröd (endast till barnen), åkte till dagis och hämtade upp som små trollen sen hem och bara varit hela dagen. Känner att tröttheten äter upp mig lite. Vi har kollat på två filmer tillsammans jag och barnen somnade båda gångerna i någon minut bara. Så nu känner jag mig pigg :/. Känns ju bra eller inte.

Har fått köpt så fräcka tallrikar till barnen, roligare att äta på...

I dag gjorde jag det lätt för mig med middagen, gjorde gryta och sötpotatismos. Grytan skötte ju sig själv typ och sötpotatismos är så enkelt att göra. Blev lyckat i alla fall.

Bilder på trollen från dagis <3  

 
Jag idag innan intervjun :)  
    Sen när jag kom hem så slängde jag på mig min heldress :D Älskar den!
  Ha en underbar kväll.

Gillar

Kommentarer