Mys morgon & bio mys

I dag startade vi dagen väldigt tidigt, jag hade en hund som väckte mig. Inte okej, men i morgon skall jag slappa hela dagen (tror jag). Vi hade hunden hemma idag, annars är han alltid med Henke på jobbet. Men han skulle lämna bilen på däckbyte.

Men va mysigt det är att ha semester bara sådär. Barnen får sova ut och ingen stress för fem öre och inga måsten (läxor m.m.) Så vi åt en lång frukost, barnen hade målat ägg. Lite roligare att äta dom då och sen slappade vi tills vi var tvungna  att göra oss i ordning för att åka till Uddevalla. Vi hade bokat biljetter till filmen Hotell Transylvanien 3. Den var helt ok. Men jag har inte sett dom tidigare filmerna så därför kanske man inte fatta så mycket. Men Clara fick bestämma. Det var riktigt mysigt att gå på bio. Jag är inget bio fann för fem öre. Men det var riktigt mysigt idag. Barnen fick köpt varsin pumpa behållare med popcorn i. Sen tog jag lite snacks och mer till. Barnen fick köpt något rör med små runda kulor som smakade olika. Goda faktiskt.

Efter bion åkte vi hem till hunden, och jag och Charlie passade på att åka till tippen. Hade lite att slänga. Det är också en fördel med att ha semester att man slipper åka till tippen en helg då det är kaos där. Jag var ensam och efter några minuter kom det en till bil. Det var det hela! Skönt att inte känna att man har fler i kö så man verkligen kunde ta det lugnt.


Gillar

Kommentarer