NACKDEL / FÖRDEL

Nackdelen med att studera hemifrån & fördelen är ju mängder. Tex nu när jag pluggar hemifrån idag så har jag gjort massa annat emellan sidorna i boken. Jag har tränat 30 min, suttit i massagestolen 15 min och fått morgon massage hette den, ätit frukost med min son, och duschat, fixat i ordning tavlor och dekorerat om några och nu snart lunch!! Samtidigt som jag hunnit läsa 20 sidor i boken plus att jag skrivit ner en massa. Men hade jag suttit i skolan så har jag kanske gjort 50 sidor vid detta lag.

& det positiva med att vara hemma är ju att man tröttnar inte så fort, som att jobba i 6 tim med samma bok. Men nu kan jag bryta så fort jag blir rastlös, jag kan ha min son hemma så slipper han en extra dagisdag (det uppskattar vi båda), jag kan förbereda maten och kan äta när jag vill ;).


Men sen har man ju den lilla stressen i bakhuvudet att man måste plugga in allt från sidan 100-220 haha! Underbart. Men nu skall jag luncha med min son sen blir det fortsatt plugg och hämta hem stora tjejen från skolan tidigare!


Sen hann jag ju shoppa hem ett super snyggt vår skal från Ideal of Sweden. Längtar tills jag får det!


// Alolisen

Gillar

Kommentarer