När känslan är bra och regnet är / var uppskattat!

Huvudvärken kickade in vid 15.30 på mig idag. Vet inte om det beror på att regnet hängde i luften eller för att jag jobbat sedan 06.00 i morse. Fick stanna över för ett möte till 15.15 skulle slutat 13 egentligen. Men så kan det vara i bland. I morgon är det ju ändå fredag så det är gott. Skall jobba mellan 9-12 (eventuellt) sen skall jag vabba. Jag och dottern skall till doktorn, eller dottern skall dit och jag skall följa med. Så det tar ju ett par timmar. Hela denna veckan har ju varit lite konstig, måndag - ledig, tis och ons utbildning och torsdag jobb. Så har inte varit på jobbet så mycket, känns lite konstigt men gjort roliga saker så det är kul.

Efter vi varit hos doktorn så skall vi åka till Hjo, kommer bli så mysigt känner jag på mig. Hoppas vädret reder upp sig tills dess bara. I dag kan det gärna regna, så välkommet men INTE i helgen helst. Vill ju sitta ute och titta på när barnen röjer och kanske ta en kall god öl på uteplatsen.

Så jag får "be" i kväll att det skall vara fint väder helt enkelt.

Men annars är min känsla i kroppen bra. Vissa saker börjar reda upp sig som jag funderat på ett tag så tog ett beslut så får vi se vad som sker. Men jag är oförskämt glad, positiv och känner en galet glädje för det mesta. Kan ju vara så att sol - kicken har kickat in rejält, träffat bästa vännen i veckan och spanat in hennes nya hus, och tankat energi med bästa barnen / mannen. Ja men wow känsla har jag nu. Sen blir man mer triggad till livet / måendet när man vet att man skall göra något kul också.

Så önskar alla en galet bra helg!


Gillar

Kommentarer

jessicamalin
jessicamalin,
Ååh vilken fin blus! 😍
nouw.com/jessicamalin
AlexandraGalambosi
AlexandraGalambosi,
Tack 😍 Köpte den på en lagerutförsäljning för 19 kr 😂👌🏻Älskar den!
nouw.com/alexandragalambosi
jessicamalin
jessicamalin,
åh Herregud vilket fynd! 😍
nouw.com/jessicamalin