När mitten blir en helhet och luften gått ur!

Nu, idag så har vi hämtat hem våra älskade soffmöbler. Vi fick även köpt en ny matta och ett nytt bord till bordslampan. Jag är helt kär i mittpunkten i vårt hem. Vardagsrummet, så mysigt det blev. Jag var super trött på divan livet så vi köpte en tre sits och två fåtöljer med fotpallar till. ( den andra fåtöljen kommer v.4) sofforna är i materialet sammet och har fina mässing ben. Så kär i detaljerna. Sen mattan, omg så snyggt med en stor matta 200*300! Att man inte haft det sedan tidigare?!

Så idag har vi hängt på återvinningscentral (slängt den gammal soffan), Ikea, Mio, och Vänersborg för att byta bilar för att ha en med dragkrok. Men allt kan ju inte rulla på smärtfritt, när vi var på väg hem så stannade vi till vid netto för att handla fort. Så kommer vi ut, då har vi fått punktering. Som tur var så hjälpte vår älskade vän Mia oss, TACK och som tur var kom Johanna samtidigt så vi kunde låna ett fälgkors. Så nu är det fixat med! TACK.

Nu skall jag njuta av våra nya möbler!
Soffbordet som vi köpte häromdagen håller vi på att måla om, så nu väntar vi på att färgen skall torka. Kommer bilder när allt är klart i slutet av januari 2019!

Kram

Gillar

Kommentarer

Genomeuropa
Genomeuropa,
Jättesnyggt, den där fåtöljen fullkomligt ropar efter mig. 😍
nouw.com/genomeuropa
AlexandraGalambosi
AlexandraGalambosi,
Haha, den är så sjukt skön! så att vara på den säkra sidan att ingen tar den har jag limmat fast mig själv 😂😂😘
nouw.com/alexandragalambosi
Genomeuropa
Genomeuropa,