NU ÄR VI MAN & FRU <3

Hur börjar man? Hur förklarar man sin största dag i livet? Hur?!

Att gifta sig är så mycket mer än att säga Ja bara. Vi har haft nästan 11 månader på oss att förbereda vårt bröllop. Vi har verkligen varit ett sådant bra team, precis som det skall vara.

Vi har lyckas med en massa hjälp att få ihop våran bästa dag i livet. Vilken dag, vilken lycka & vilka minnen.

Allt var perfekt, & det kan vi verkligen tacka Jonas & Mia för. Våra toastmasters under kvällen. Dom har verkligen lagt ner ett sådant jobb, går inte att tacka dom nog. ❤

& till alla andra som hjälpt till med, dukning, tal, städning, stöttning, ideér, skönsånger ALLT ALLT ALLT. Ni är guld värda. ❤

Ett stort tack till Rebecka som gjorde mitt hår & sminkning.

Tack till mina underbara tärnor Elin, Carro & Rebecka ❤

Maten beställdes från restaurang Grafiten, Grymt gott.

Ett extra stort tack till min Mamma & Pappa som hjälpte till med så mycket. ❤

& tack alla som Kom och gjorde denna kväll, utan er hade det varit tomt 😂❤

OCH ett stort tack till Barnvakten. Madde & Adam, (Leo & Lexi) för att ni tog så bra hand om våra trolla <3

Så hur börjar man?!

Dagen kom då jag äntligen skulle få bli Henkes fru 👸

Var lagom utvilad, somnade i bra tid kvällen innan. Tog på krafterna att duka och göra i ordning.

Mina tärnor, och föräldrar samlades hos mig klockan 8, då startade vi med champagne frukost. Sen var det dags att börja göra sig i ordning. Timmarna gick fort, men ändå i lagom takt så vi hann med.

Det blev många rökpauser den dagen för att lugna mina nerver. Henke var cool lugn. Så lite avis var jag allt på honom. Efter vi gjort i ordning oss i ex antal timmar, så begav vi oss till lokalen där, genomgång väntade och fotografering.

Bilderna från fotografen får vi om ca 1-2 veckor :) LÄNGTAR.

Men har en del med min kamera (Tack Mia för hjälpen). Så jag kommer att bjuda på några.

Sen slog klockan helt plötsligt halv 5 då det var dags. PIRR i mängder, jag var så nervös. Bröllopet sändes även live, och det har vi fått väldigt bra respons för. Så kul att fler kunde "delta".

Mina barn skötte sig så fint, dom var så fina och vackra. Alla skötte sig grymt.

När jag väll skulle komma in hade jag en uppgift, att räkna till 5 när toastmastern nickat åt mig, gjorde jag det? Nej jag var för nervös, men det blev ändå en bra timing. Gick ju nämligen efter en låt Sonja Aldén - Du är allt.

Vi kom in jag och min far, efter tärnorna & best männen & Clara och Charlie såklart. Mina små näbbar.

Väll upp på en liten scen så var det dags. Så nervös, trodde jag skulle svimma många gånger. Men jag fixade det. Vigsel startade, han var så himla bra. Jan Skog en gammal vän till Henke. Så det var ett bra val. Hans tårar rann och även våra. Allt var perfekt.

Vi sa JA ❤

Resten kommer i ett annat inlägg, för det är så mycket känslor man lever i. Jag kan inte förstå att det är över redan. Vill bara att den dagen aldrig skulle ta slut. Men nu är jag stolt gift med min fina man.Har ett ex antal hundra bilder, dom är inte perfekta men dom är ändå perfekta av kärlek, och visar att vi alla hade kul ❤


Jag älskar er alla, Speciellt Min Man ❤

Gillar

Kommentarer