Nu vet dom <3

God morgon!

Sitter i soffan med mina små grodor. I går fick barnen reda på att vi skall flytta, Steve berättade. Jag jobbade kvällen igår, men så i dag så har jag och barnen pratat på morgonen. Clara är glad, och berättar för mig att hon och Charlie skall ha eget rum hos mig och hos pappa skall vi sova tillsammans. Och hon undrar lite om Leo & Wille (Grannarna/kompisar) , men jag förklara för henne att jag kommer prata med deras föräldrar och ni kan leka ändå. Men där vi flyttar kommer det finnas många andra barn oxå, även kompisar från dagis. Det är inte långt vi flyttar, men det blir en ny lekplats och nytt läge men ändå nära där vi bor idag.

Charlie förstår nog inte riktigt, han säger bara ja ja. <3

Så idag skall jag ta tag i rummet däruppe och börja smått rensa tillsammans med barnen, vilka leksaker dom vill ha vart. Barnen kommer bo hos mig och varannan helg hos pappa, och ibland om barnen själva vill så får dom såklart vara hos pappa.

Nu är det bara 7 dagar kvar tills vi får nyckeln/nycklarna. Så på onsdag nästa vecka kommer jag köra ner allt som står hos syrran.

Är ledig nästa helg från jobbet så då skall jag passa på att måla badrummet nere i vårt nya.

Nu skall jag slå i hop en omlett :)

// Alexandra

Gillar

Kommentarer