Obehag, larma polisen och inre oro.

Söndag idag och vi har tagit det väldigt lugnt. Vi kollade på IT 2 förut, den var väll ok. Inte den bästa film jag sett men nu har vi sett den i alla fall. Jag kan ju inte se skräckfilmer på kvällen då blir jag livrädd, måste alltid se det mitt på ljusa dagen. (Fjant jag vet)

Åter till helgen, i fredags så var jag så super taggad på jobbet att ta helg, MEN så hände det något obehagligt. Helt plötsligt så öppnar en okänd man vår ytterdörr och lyssnar en stund, sen kliver han in. Men det han inte vet är att vi har hundar, Apollo flög ner och han lämnade vår lägenhet väldigt fort. Hur jag vet att han stod och lyssnade och klev in när jag befann mig på övervåningen är för att vi har kamera övervakning här hemma. Så vi spelade upp händelsen om och om igen.

Jag hör hur handtaget går ner när jag står i köket, tänkte men va? skall ungarna gå ut? så jag går till vardagsrummet och ser i skärmen att en okänd man lämnat vår bostad och Apollo är utanför lägenheten. Jag skriker till min man - han tar vår hund innan jag fattat vad som hänt? Henke (min man) sprang ut på balkongen och skriker åt honom, vad håller du på med? m.m. jag flyger ut för att hämta Apollo, grannarna kommer ut och säger att han smugit / strosat runt lite underligt en stund. Vi beslutar oss för att larma polisen.

Otur att båda barnen med en hel hög av kompisar var här. Alla blev livrädda. Jag förstår dom, det är liksom vårt hem. Så natten till lördagen kunde jag inte sova, vaknade ett flertal gånger och" såg att han stod i hallen", men det gjorde han ju inte. Men jag kände ett sådant obehag hela kvällen, natten och helgen om jag skall vara ärlig. Vi delade händelsen på fb, ifall någon skulle känna igen honom. Vi har haft mer än 1000 visningar men ingen verkar känna igen honom, några upplever på filmen att han verkar förvirrad, kanske dement? Men skulle inte någon sakna honom då, även om man inte har anhöriga, så kanske man har hemtjänst, eller rymt från ett boende eller något? Väldigt oklart, vi fick pratat med flertal människor dagen efter, och denna man har försökt ta sig in i andra bostäder. Så jag vet inte. Men hoppas det får ett slut / en förklaring för alla.

Mina barn är super oroliga, det enda jag kan säga är - om han är en tjuv så vill han ha saker, är han farlig skulle han gått till attack mot oss eller sparkat hunden (En blandis, Bichone frisé, shih tzu, Cavalier king charles och havanais) Jobbig situation oavsett.

Men nu är det söndag och jag har läst läxor med Charlie, kollat film som jag skrev i början, och yoga så klart. Tog ett 25 min pass för rygg, nacka och axlar. SKÖNT. Tog ett härligt bad i går också, riktigt avkopplande trots all inre oro. Funderar på att ta ett till yoga pass för inre stress, vi får se. Klockan är ju inte så mycket.

Hoppas ni alla haft en bra helg, vi hörs!

Vår goa hjälte!

Gillar

Kommentarer