OJ, så gott.....

Trots att man inte är hundra så har man ju lovat sedan tidigare att man skall julbaka tillsammans med dottern idag. Sen måste jag börja röra mig om jag skall bli människa tills måndag. Vi vaknade lagom tid i dag 7.30, åt en god frukost sen begav vi oss till Trollhättan för att handla mat & lite annat smått och gott.

När vi kom hem så kände jag ändå mig i form för att baka i alla fall. Så jag slängde i hop lussbulle deg och kokade knäck samtidigt. Lussebullarna blev supergoda, och knäcken med (fast inte så hårda som jag ville ha dom). Men varför klaga liksom, det är ju gott!

Claras kompis ringde och ville leka, då vi bjöd över dom på middag istället. Vi bjöd på tacogratäng med tillbehör, och sedan fika. Livet känns så mycket roligare när man spontan bestämmer saker. Så i morgon för att få extra mycket frisk luft så skall vi till Koberg julmarknad. Kommer bli så mysigt.

En lyckad dag med andra ord. Men nu skall jag inta soffläge är helt slut. Tar på krafterna! Bjuder på lite bilder från idag!

​❤

Gillar

Kommentarer

Eachdaycounts
Eachdaycounts,
Åh vad mysigt 😍
nouw.com/eachdaycounts
AlexandraGalambosi
AlexandraGalambosi,
Jaaa, och julmusik i bakgrunden! 🙏🏼🎅🏼🤶🏼
nouw.com/alexandragalambosi