Om det inte är jag som far illa så är det min man

Ja vad skall man säga, jag har klarat mig bra sens vi var på tivoli. Men i förrgår så ville en av Henkes kusin barn ha en spring tävling. Så blev det också, MEN...

Henke han och springa ett par meter sedan så fick han en muskelbristning, hela baksida lår. Vi gick (Henke haltade) ner till restaurangen. Henke behöver gå på toaletten. Tiden går och går, han är aldrig borta länge nämligen men nu börjar jag få en konstig känsla. Så jag ber Charlie gå in på herrarnas och kolla läget. Charlie kommer tillbaka han kommer snart. Snart blev inte riktigt snart så hans kusin går in och mycket riktigt Henke hade fått förmodligen solsting / vätskebrist efter dagen så han var kritvit i ansiktet och kände att han höll på att svimma. Han satt på toalettlocket och svetten forsade från rygg, huvudet ja hela kroppen. Han berättade i efterhand att han bara vill sova. Så vi fick öst i han en himla massa vatten, och mat.

Dagen efter hade Henke fortfarande känningar så han bunkrade så mycket vatten och kände dig bättre på kvällen.

I går onsdag så var vi bjudna till släktingar på middag, det bjöds på gryta, grillat, sallader, potatis Supergott alltihopa.

Bjuder på lite bilder från när vi badat.

Gillar

Kommentarer