Ombyte förnöjer säger man va?!

I måndags så hade jag ett frisörbesök inbokat av bästa Amanda. Hon har sin frisörsalong på Linné i Göteborg. Hon gjorde även mitt hår inför bröllopet (hårförlängning & färg) Rebecka gjorde själva frisyren. Så jag visste att det skulle bli bra.

Hon fick klippt en hel del och färgat i två nyanser. Men först fick hon bleka och det är ju super tråkigt. Jag ogillar ju att sitta still för länge, jag blir rastlös. Det tog ca 4 timmar allt. Men det var så värt det faktiskt. Hon serverade kaffe hela tiden, och mamma var med som sällskap. Jag var lite osäker när jag kom dit på hur jag skulle ha det. Men så visade Amanda en bild och då vart jag såld. Vi kör sa jag bara. Kortare visste jag att jag ville ha med färgen hade jag lite beslut ångest. Men det blev rött som jag hade som första tanke. Jag tycker det blir väldigt "dött" fort, färgen liksom försvinner. Men jag fick även med färginpackning. Så två gånger i veckan kommer jag slänga i det då jag duschar håret varje dag. Annars hade det räckt med en gång. Men jobbar man i förskola så har man en del "göttigt" i håret när man väl skall åka hem. Så då kan inte jag gå och lägga mig i sängen om jag inte vet att hela jag är nytvättad.

Men nu kommer man till det svåra att styla det själv. Det är verkligen inte enkelt eller?! Jag kan bli tokig verkligen. Vill ju bara att man skall vakna upp och håret är som man lämnade det hos frisören. Men man får helt enkelt träna har jag hört!

Nu skall jag krypa ner i soffan då Sthlm Rekviem börjar snart!


​Tack mor & far för födelsedagspresenten 💗

Gillar

Kommentarer

Genomeuropa
Genomeuropa,
AlexandraGalambosi
AlexandraGalambosi,