Onsdag morgon!

Fick för mig när jag gick upp i morse att det var tisdag. Men så var ju inte fallet, det är ju redan onsdag och jag har redan passerat 8 veckors perioden. Så nu är det bara 7 veckor o 6 dagar kvar :0).

I dag händer inte så mycket, skall lämna lilla loppan på dagis vid 9 tiden sedan sticker jag upp till Trollhättan o handlar mat :0), passa på när jag är ensam. Lättast att handla då tycker jag, fast segt att bära kassarna. Men får packa i många påsar o gå flera omgångar. Jag har ju tid på mig. :0).

Nätterna blir bättre o bättre, har inte vaknat dom 2 sista nätterna på natten för att kissa, o det är underbart att sova hela natten. Men sådant kan ju vända fort, men så länge det går så här bra är jag väldigt lycklig. :0). O ryggen skall vi inte tala om vad mycket bättre den blivit nu när jag "bara" går hemma, helt perfekt. Visst vissa dagar är värre än andra, men jag kan ju ändå lufta o leka med tössen på ett annat sätt. Glad för havandeskap, det borde alla få. Man behöver det.

Fick grejat med "Folkes" kläder i går, vad vi har o inte har. Strumpor hade vi bara 3 par, inte mycket, så det måsta handlas. Sedan hade vi det mesta i klädväg. Men det är lite annat pill kvar att köpa, men skall till Ullared den 25 eller 28 feb tänkte jag! Där har dom ju allt, förutom blöjer, tycker jag är väldigt märkligt att dom inte har egentligen. Men det finns ju andra affärer för det.

Ha en super bra onsdag!

Kram!

Gillar

Kommentarer