Ont så in....

Vilken dag det varit i dag. startade ju fantastiskt med mini mannen. Sen promenerade jag från Göta till Edet, det snöa och var svinkallt. Men inte illa att jag gick hela vägen, kunde lika gärna ringt och blivit hämtad. Men så redigt av mig ;). Sen halvvägs in så vad händer? Min telefon dör :( Jag som skulle ringa Niklas samt Becka, jaja. Becka möte mig och Niklas fick jag snällt knacka på. Jävla skit telefon :/ hade ändå 48 % batteri men den gav upp. Den har blivit sådan sedan jag uppdaterade den:/. Skall ta mig i kragen och skaffa en ny. Måste bara lösa mitt problem med alla mina bilder. Vill inte losa alla ego bilder och dom på barnen.

Fick tränat och allt i dag, men har så jävla ont sedan sist. Men det går väll över. I morgon skall jag endast köra motion. Det kan behövas vill jag lova.

Fick även smyg höra en grymt bra festar låt som Beckas man har gjort. Så jag längtar tills han släpper den, en jätte bra festar / träning allt i allo låt. :D Grymt jobbat!

Har även varit med Becka på Tupperware party, vi och små grodorna. Mysigt och jag känner mig så stolt att jag inte tog fika :) ENDAST kaffe! Heja mig!

Prinsen & Jag

Gillar

Kommentarer