Öroninflammation!

Då sitter man här och lyssnar på James Blunt och kollar runt på datan. Clara har gått och lagt sig för att sova lunch. Hon har öroninflammation igen, eller igen o igen det släppte aldrig sist. Så nu var vi hos doktorn i går, så fick vi en annan penicillin kur som hon skall ta i 10 dagar nu. Hon är ju inte speciellt nöjd, men hon börjar sakta acceptera det. Så vi tog och åkte hem till Becka och lilla Alisia efter vi varit hos doktorn. Mysigt. I dag blir det bara till att vara inne, Clara får allt vila. Fast det gör hon ju inte, hon stojar och stimmar. Men hon är ju så rolig. :0) Hon har lagat "mat" till mig "tvättat" mig och dansat med mig. Hon är så full av energi. Härligt.

i mon beger jag mig till Gbg, då är det Galenskaparna. Så Amo (farmor) kommer och sover här med Clara! O på lördag skall vi ner till Gbg igen, så är det kalas för söta Emilia min kusin. Hon bli redan 8 år. Tiden går så himla fort. Snart är ju Clara där. Haha!

Magen bara växer och växer, den sparkar hela tiden. Morgon, lunch, middag o kväll. Steve missa alla sparka i går. Men i dag är han kommer hem till middagen om lilla magen vill sparka så skall jag vara snabbare och säga till han & Clara.

Skall spana runt lite, så ha det kalas bra!

Gillar

Kommentarer