Pepparkakshus

Söndag redan, i morgon väntas jobb igen. Men det får väl gå. Nästa helg kommer bli super mysigt men mer om det i ett annat inlägg. Denna helg har varit ganska lugn, varit på dollar store med Clara i lördags. Sen kom Mia med Liam till oss och Liam ville gärna stanna kvar över natten så det fick han.

I dag söndag har jag och Clara varit på Överby en sväng och köpt en present till Wilma som vi skall fira nästa helg plus en sak till. Fick även köpt ljus till första advent och nu håller barnen på att dekorera pepparkakshuset. Charlie går loss helt medan Clara tänker mer på att det skall se fint ut. Men jag tycker båda gör fint fast på olika sett.

Jag och Henke firade ju 3 år som gifta den 19 november så Mia hade med sig en present till oss, eller en och en det var Blomma och ett hjärta. TACK ❤ Värmde i hjärtat. På fredag skall vi ut och äta, vi har inte kommit på vart än. Vi googlade lite restauranger förut men nja vi får se vart det bär av. Bara jag och han. MYSIGT!

Jag fick köpt en advents ljusstake till Apollo från dollar store. Han skall ju också ha det julmysigt vid sin hundskål. Vet inte om han bryr sig direkt men jag tycker det blev jätte mysigt.

Gillar

Kommentarer