Picknick för trollen ( & Apt)

I morgon när barnen vaknar så är det dags att göra klart det sista i deras picknick korg, för i morgon är det nämligen kamratstödjardagen. Clara och Charlie ser verkligen fram emot detta. För Charlie är det första gången så han är jätte spänd. Dom skall dela in sig i olika grupper i olika åldrar och sedan vandra runt en jätte lång slinga sen blir det picknick. Fattar som det är olika stationer som dom skall göra saker på också. Ja jag har inte så bra koll, trots Clara berättat tusen gånger för mig. Men det vill liksom inte fastna, jag tänker bara på picknicken haha!

Så direkt efter skolan idag så åkte vi till affären för att handla frukt & en god bulle / kaka (det fick man ha med sig) plus en vattenflaska. Jag säger till Clara, - Skall vi köpa färdiga plättar för det var just plättar som dom ville ha med sig. Men Clara sa till mig väldigt fort, - men mamma, vi äter ju inte färdigköpta dom är ju äckliga. - Typiskt tänkte jag, jaja det var ju bara att handla med mjölk hem och fixa hemlagade plättar.

Egentligen är ju inte det ett problem, men idag skulle jag i väg på kvällen 18-20 hade vi nämligen sommar Apt på jobbet. Så det var lite ont om tid. Men som tur var så skickade min man ett sms till mig, - Älskling jag vet att du jobbar många timmar, så jag bjuder på Kina mat idag. Snacka om lycka att inte behöva laga mat när man skulle iväg. Jag visste ju att vi egentligen skulle få mat på sommar apt, men imma att jag har så mycket allergier så äter jag alltid lite hemma innan.

Sån är jag!

Jordgubbar var ett måste!

Nya, sommar naglar!

​❤

Gillar

Kommentarer