Pinchos träff med gamla klasskompisar, GÖTEBORG, och Lilla london

I dag var det äntligen dags att träffas, en del kunde inte komma men vi blev ändå 8 stycken. Så mysigt. Vi har inte setts sedan examensdagen. Vi tog examen 2017-06-20 så det är ett tag sedan. Men va lyckat det blev, många goa skratt och många goa drinkar. Vilket väder vi hade med, så idag fick det bli skinnjacka. Gött!

På Pinchos beställde jag in, dumplings, vårrullar, kebabrullen, sötpotatis och kamben. Sen tog jag en god efterrätt och goa drinkar. Sen gick vi vidare till Lilla London och tog oss gott att dricka. Men vad Göteborg är stimmigt, har inte varit inne i centrala Göteborg på länge men jag saknar det inte. Mycket bättre med Trollhätta eller Uddevalla. Det var folk överallt och spårvagnarna skulle man ha koll på. Men Pinchos på Heden var väldigt bra, dit skall jag ta mina barn. Dom kommer älska det. När man går in på toa börjar musiken eller en clown låter det som att prata. Låter lite kusligt. Haha!

Sen så pratade vi en del om våran lärare, älskade Martina. Som vi alla älskade henne. Hon är den absolut bästa läraren någonsin. Om jag skulle studera igen så är det henne jag skulle vilja ha. Man / vi funderade en del på hur hon har det nu med sin nya klass, är det bra? Kan ju omöjligt vara lika bra som våran? Saknar hon oss? Pratar hon om oss något? Det hade varit så himla kul att stövla in och besöka henne en dag i skolan utan förvarning. Hon hade blivit så förvånad och glad är jag säker på. Hennes tårar på avslutningstalet var så äkta. Men härligt att en del har kontakt med henne. Så vi skickade en bild på oss alla som var med idag. Hon svarade så fint, men så fina ord!


​❤ TACK Sara, Anne-li, Milka, Zenabou, Lucy, Anna, Angela & till mig själv för en super mysig Lördag!

Gillar

Kommentarer