PITCHERS

God morgon alla underbara!

Vaknade inte utvilad & inte bakfull. Så himla skön känsla att gå ut och äta och dricka lite. Men nästa gång skall vi vicka på rumporna. Men det blir i April, vi skall kolla ett datum som passar oss båda. Plus har vi tur har våren kommit med lite mildare väder och inte denna förbannade kyla.

I går var vi på Pitcher och åt gott. Jag tog en Kalvsnitzel, det blev jag grymt sugen på när jag kom dit. Men färden dit var inte enkel. Vi var hungriga och taggade, men i höjd med Måg skolan i Trollhättan på 45 an så hade det skett en olycka med tre bilar och 4 personer. Så vi satt fast i ca 50 min, så jag ringde restaurangen och förklarade läget att dom gärna inte tar bort vårt bord. Men dom var så vänliga så.

Så en aning sena, men så underbart det var.

Vi tjatade åt god mat och efterrätt. Drack gott och sjön / diggade till deras fantastisk gamla musik. Haha, Jag och Becka såg oss själv vid 40-50 års åldern när vi går dit och skakar loss.


Efterrätt blev en Chokladfondat. Jätte god, men jag tycker den i Grekland som jag åt var ännu godare. Men allt utomlands är ju godare, Förutom mjölk ;).

Vi hade helst velat äta på Pincos men det var ju mega upptaget överallt. Men nästa gång skall vi boka i tid och i Gbg, hört att dom är bättre där.

Till efterrätten är det egentligen bär sås, men det vågade jag inte äta pga av allergi. Samma gäller varmrätten, varför har man ansjovis och kapris till snitzel?! Det finns inte i min värld. Absolut inte ansjovis. Men det beställde jag bort bara.

Dom är väldigt trevliga där, i allafall hon som serverade mig. Hon bköd mig på en öl oxå, Haha! Grym service ;)

Nu blir det soff läge med min son!

// Alolisen

Gillar

Kommentarer