Plus 1 dag!

Då är det första dagen man går över idag, känns helt ok. Men har ju spänningar från och till. O i natt trodde jag nästan det satt igång, hade så himla ont. Men det är väll alla förberedelser. Det värsta är alla ilningar som kommer från och till i underlivet, ingen skön känsla direkt. Men men det är inte mycket att göra åt det!

Känner mig som en tickande bomb, vågar ju inte göra något utan för huset. När jag körde Clara till dagis och skulle in och handla mjölk efter det. Så var jag så stressad eller nervös att det bara skulle sätta i gång allt. Det är mindre kul att gå runt som en bomb, men jag kan ju inte göra något åt det. Han bestämmer ju när han vill komma.

Haft lilla Beckis och sötnöten Alisa här, gud vad hon dreglade idag, haha. Hon var helt blöt. Sötast! O alla ljuden, kan inte fatta att hon redan är 6 månader, fattar inte att tiden går så fort. För fort.

Såg för första gången i går en unge i minuten. Har inte kunnat kolla innan, varit rädd för att kolla. Men fanns inte så mycket på tv i gå

Gillar

Kommentarer