Poolparty :)

God kväll.

Sitter vid min underbara vän (datan), Är så himla skönt att bara få skriva. En te kopp bredvid och bara vara ;). Har varit i väg och gymmat igen, idag körde vi armar och mage imon skall vi köra ben och mage hoppas jag. Magen är mitt största problem så den får jag kämpa med mera. Jag får sluta ge upp så lätt :/. Jobbar dubbelpass, så vi kör emellan jobbet, dom 2 timmarna är redan förstörda plus att Clara inte är hemma då och Charlie sover middag den tiden så jag missar hela dagen med dom :( Men det tar jag i gen på måndag är ledig :D!

Fått hem inbjudning till Clara för ett par dagar sedan. Hon är bjuden på poolparty :D det är en tjej på hennes dagis som fyller 6 år, så dom har hyrt en simhall så blir det poolparty. Men tyvärr jobbar jag i helgen och det skär i hjärtat att jag inte kan åka med henne. Men så har jag VÄRLDENS bästa granne som tar med henne, Hennes son skall på samma party. Men skillnaden är att Clara inte kan simma själv riktigt, och jag är så orolig när det gäller vatten. Men dom som håller i partyt har många som skall vakta, och grannen skall ha kolla på Clara :D Underbara du <3. Plus alla tillbehör (västar m.m.) finns på plats och vuxna i poolen.

Ogillar att se Clara ledsen, men nu löste det sig. KUL :D. Men jag har telen nära till hans, i fall det är något.
 

Dagens träning :)

 

// Alex!

 

Gillar

Kommentarer

twoplusone
,
Härligt med ett gympass! :) Och sen kunna sitta hemma och bara koppla av! Pool party, det lät ju väldigt skoj, hoppas det blir super duper! :) ha en fortsatt fin Fredags kväll!
alexis
,
Så skönt att kommit igång. Kosten håller jag fortfarande i snart 2 veckor :D. Jo hoppas det blir lyckat. Ha en underbar fredags kväll! :D