Pytonorm, vindruvor och bad i Balaton.

Dagarna går och vi njuter till fullo. Vi har hälsat på en del släktingar (Henkes) och vart vi än kommer så får vi massa champagne och vin i presenter. Så snart har vi vår egna vinkällare, Haha. Vi har fått shoppat en del och varit på en mega stor marknad. Livet rullar på. Alla är nöjda och glada. Vi har varit och besökt graven där Henkes mormor och morfar ligger. Henke tänder alltid en cigg och lägger på morfars grav. Fint tycker jag!

När vi var på marknad så stod det en man med en super lång pytonorm, och Charlie, Henke och sofhia (kusin barn till Henke) klappade denna skapelse. Jag var livrädd och stod längre bort. Jag ogillar allt som har med kryp, insikter, spindlar, ormar ja allt. Men jag överlevde och kunde shoppa vidare.

Igår var vi uppe i bergen och hade utsikt över hela Balaton på en restaurang. Vilken mat, helt fantastiskt. Vi var även under dagen och badade i Balaton. Magiskt gott! Apollo gillade det med. Skönt för honom och svalka sig rejält.

På lördag väntar en festival och så skall vi på tivoli, cirkus, och en massa annat. Det kommer bli bra! Jag älskar Ungern hittills.

Vi hörs!

♥️

Gillar

Kommentarer