RHODOS STAD

Ja, vart skall man börja. Vi gjorde såhär...


Vi velade i dagarna 2 om vi skulle hyra en fyrhjuling men tillslut så bestämde vi oss för att hyra en bil. Så vi beställde en bil till Söndagen. Det var ju tur, för då vart det gratis parkering i hela Rhodos, på blå och vita rutor. Gula sträck då vart det böter. Men annars så har dom automater, men hur fungerar dom liksom? Så det var skönt att vi slapp att vela med det och bara titta på färgerna i marken.

Sen började vi promenera åt ett håll vi tyckte verkade bra, sen säger jag till Henke skall vi gå in och kolla där?! & det gjorde vi, och där inne log hela shopping centret. Ingen av oss hade fattat att shoppingen var inne i borgen. Det var så sjukt häftigt att dom bevarat och byggt upp affärer / stånd så. Byggdes på 1400ek.

Det var sjukt varmt, när vi kom så vi bestämde oss för att ta varsin espresso och varsin burk cola. Haha, det kostade en del. Men ju längre in vi kom desto billigare blev allt. Vi fick handlat massa roliga grejor.

Dom hade papegojor som man kunde få ha på axel och ta bild. Men jag vet inte ens vad dom varit med om så jag ville inte.

Det är väldigt fint inne i Rhodos, för vägen dit är väldigt grå. Det är ju så torrt och halvfärdiga hus överallt. Men där inne, så himla vackra byggnader och blommor överallt. Fint fint.

// Alolisen

Gillar

Kommentarer