Riga del 2

Riga del två.... det här hände i lördags!!

När vi vaknade i morse, ja vad skall man säga? Hon på bokstaven E nämner inga namn.... MEN hon missade vissa små detaljer om vilken tid alla skulle mötas upp. Så hon väcker mig och Elin och vi gör i ordning oss. När jag skall ta på mig min klockan säger jag, men klockan är ju inte ens sju?! Vi skall möta alla klockan 8 eller 9 i Riga tid. Dom ligger ju en timma före oss nämligen. Men envis som hon är får hon med oss, och vad alla andra där?! Nej, som vi har mobbat henne för detta här.

Vi gick självklart och knackade på M & L’s hytt, först knackade vi på fel. Jag bad fort om ursäkt på knagglig engelska. Sen så knackade vi på deras hytt, öppnade dom? Nej dom log där inne och tänkte att det var några skojare 😂. Då bankade jag flera gånger. Så kul!

Vi gick och åt, Sen klockan 8 (9 Riga tid) kom ju kompisarna så fortsatte vi att äta mer mat.

Efter det var det dags att gå i land. Så kul vi haft, och vi promenerade runt 19.000 steg. Galet mkt! Men så underbar stad. Vi fick shoppat, ätit, druckit öl och träffat på nötter. Mariella rädda oss för en dummer. Men annars var allt super. Man var bra mör i kroppen när man kom tillbaka till båten. Fick köpt en galet god drink när vi var på väg till båten, Blue Lagoon. Den måste jag bara dricka igen!

Väll på båten har vi spelat på lotter, shoppat, ätit, druckit och E tog en massage. Vi var lite sega på kvällen så vi valde att gå till hytterna vid 00.00 tiden (svensk tid) så nu när jag skriver så sitter jag med en sängfösare och tänker på resan. Love it, men man saknar allt familjen nu ❤️

Vi hörs när hemresan är gjord, så får vi se hur många stopp det är på vägen?!

Gillar

Kommentarer