Riga del 3 Hemfärden

Riga del 3 Hemfärden!

Vi vaknade relativt utvilade på båten i söndags. Vi gjorde i ordning oss och gick ner till frukostbuffén. Självklart kunde ju inte alla klockan, så vi valde att gå in och ta ett bord. Men M hittade oss som tur var, sen kom L lite senare efter duschen. Det har varit väldigt roligt det här med klockan. Nästa resa skall alla ha ett armbandsur. Haha.

I alla fall, efter frukosten så passade vi på att handla lite till på båten i väntan på att vi skulle komma i land. Vi valde att ta det väldigt lugnt ut och lät folket gå först sen gick vi pantertanter.

Vi kom väl ut från Stockholm strax efter halv 12 och båten var inne 10.30. Det första vi gjorde var att kolla däcket på bilen då jag lyckades få en liten punka på däcket. Det såg ok ut eller nej det gjorde det väl inte. Men jag och Lisa hoppade in i bilen och åkte bort till terminalen för att hämta alla andra pantertanter. Vi orkade inte bära all packning till bilen nämligen. Blev ju en del :).

När alla var inpackade så skulle vi hitta en mack, ja vi är ju inte världsbäst på att hitta mackar men efter dryga timman hade vi lyckas hitta en mack och fått pumpat upp däcket, snacka om att man var lite nervös hela redan hem.

Vi gjorde första matstoppet i Eskilstuna på Burger King, sen stoppade vi ungefär 1 minut senare haha, vi hann verkligen inte in i bilen för en vi hoppade ur den för att köpa med en kaffe från macken. Då passade vi på att fulla på mer med luft, för första mackens pump var så konstigt så vi var osäkra på om det var tillräckligt med luft.

Sen rullade vi vidare, jag passade på att underhålla med sång och Lisa gav upp och somnade. Vi fick även lyssna till Lisas alla roliga sjukhushistorier. Hon skulle kunna skriva en bok och hon hade lätt fått hela världen att skratta.

När vi väl kom till Brandstorp så fick vi go fika av Paul, Pepparkakor, waffels och kladdkaka. Sen for vi vidare till Vedum för att släppa av E. Sen åkte vi till Göta för att släppa M och E och sen levererade jag mig själv hem. Hela familjen var väldigt välkomnande mot mig, dom hade saknat mig massor och jag dom. Sen redan på Måndag så åkte mina älskade barn i väg till Paul, Lisa & Carl för att bo där medans jag jobbar denna veckan så slipper dom sommar fritids.

Men resan hem gick väldigt bra faktiskt, många skratt.

Hur gick det med bilen? Jo jag kom ut till den på lördag och det var helt pafft. Men idag hade jag haft inne den på däckservice och den är lagad och klar. Satt någon skruv / järn bit i däcket. Så nu kan jag åka med bilen igen.

Gps´n visade snopp vägen hem Hahaha!

Jag skulle göra ett hjrta med Lisa men hon trodde jag gjorde en krokodil, Hahahaha!

Pantertanter Riga 2018!

TACK!

Gillar

Kommentarer

Eachdaycounts
Eachdaycounts,
Baconqueens😁😘
nouw.com/eachdaycounts
AlexandraGalambosi
AlexandraGalambosi,
Lätt ❤️💁🏻‍♀️🥓
nouw.com/alexandragalambosi