RS Virus!

Min fina lilla pojk har åkt på RS virus :(, inget vidare. Har legat på sjukhus sedan tisdag, i går fick han komma hem på permiss. Min lilla prins, han har haft så svårt med andningen. Usch o fy säger jag bara. Att ligga på sjukhus och se sitt lilla barn kämpa så med andning och hosta. Men nu hoppas jag att allt vänder, dom har varit väldigt bra på Näl där han log, dom har kollat han och hjälpt till när jag velat fråga något! Det är bra, jag har ju aldrig riktigt förstått vad RS är, men nu vet man mera. Så nu skall vi inte träffa andra barn om vi inte är ute. Dom skall inte pilla på honom, då han inte är frisk ännu. Han får inte träffa någon som har förkylning, eller infektion då han kan få RS igen, eller bli sämre igen. Så i 3 månader skall jag vara väldigt försiktig. Men som läkaren sa jag kan ju inte isolera mig och inte låta tösen gå till dagis. Men vi skall vara extra försiktigt dom 3 första vekorna. Men han sa att jag kan vara ute mycket i det friska vädret, och det vill jag ju med. Men inga köpcentrum eller sjuka människor som skall pilla på han, titta men inte röra! Man låter "barnslig" men det är mitt barn, så e det bara. Mina regler måste följas av nära och kära, annars får det tyvärr vara!

Min prins måste bli bra!!

Första natten hemma för prinsen, gick sådär. Svårt för han att komma till ro. Men några timmat sömn blev det allt för han! han har sovit gott nu en stund här.

O den stora tösen, var en liten påskkärring på sjukhuset i går!

Gillar

Kommentarer

rebecka88
,
Klart man blir extra nojig nu när han har varit så dålig. Jag ville så gärna träffa er snart men nu har mini snorpan blivit förkyld, så typiskt. Hoppas andra kan respektera att inte komma sjuka eller med sjuka barn!!!! Puss till er P.s ska inte glömma att de va till dig hon vinkade till först ;)