Ryggont

Det är inget vidare för tillfället, ryggen gör så himla ont nu. När jag lägger mig i sängen på kvällarna brukar det var skönt och sträcka ut sig. Men nu när jag lägger mig kommer jag ju inte upp, kan inte vända mig. Inget vidare. Men hoppas verkligen att det blir bättre när jag börjar gå hemma. Då "rör" man sig ju inte på samma sätt, som när man jobbar. Jag kommer ju fort få göra knasiga rörelser, på tanke att Clara skall underhållas. Men då kan man bita i hopp på ett annat sätt. O då behöver jag bara koncentrera mig på henne. :0)!

Min gubbe har rest till Polen idag med, så nu blir han borta i 5 dagar. Så på Lördag skall jag hämta hem honom. Så jag o Clara blir ensamma. Fast idag är hon hemma hos Farmor o Ronny. Skall jobba imon o sedan blir det barnmorskan. Så farmor fick rycka in! :0) Tack!

Har fått röjt med alla barnkläder nu med, så lite fick jag i hop till "Folke", så lite till måste in handlas tills att han tittar ut. Just byxor och strumpor. Men det skall jag passa på att shoppa under min o Claras "lediga" tid innan han kommer.

Annars leker livet på, mår bra för övrigt!

Ha en jätte bra tisdags kväll!

Det är där jag har ont ;0)

Gillar

Kommentarer