Så otäckt, men vilka hjältar!

Helgen lider mot sitt slut, det har varit långhelg för mig. Det gör så mycket när man är ledig fredag också, skulle alltid haft det så.

Skolavslutninging i fredags för mina troll, Sen har vi kollat fotboll hela helgen. Charlie hade hemma match idag, första och andra halvlek var dom så grymma. Dom ledde och jag trodde dom skulle kamma hem detta men sista halvlek (dom spelar 3*20 min) så gav dom upp eller det hände väll en grej så många i laget tappa motivationen totalt. Lite synd, men det är bara att ladda om till nästa match.

MEN såg ni Danmarks matchen?, Christian Eriksen föll ihop. Hjärtat sluta slå, MEN med snabb hjälp så fick dom igång hans hjärta. VILKA HJÄLTAR ♡ All kärlek och respekt till er, för eran fantastiska kunskap. Jag blev helt varm i kroppen när jag ser att han faller i backen, hade gråt i hela halsen så otroligt otäckt. Men vilka underbara fotbollskollegor han hade som ställde upp sig i en ring, trösta och stötta Christians fru. Vilket lag, även att dom inte vann matchen så vann dom endå.

Nu laddar jag om för en veckas jobb och nästa helg skall vi iväg på en tripp till mitt älskade Hjo. Som jag längtat!

Gillar

Kommentarer