Semester del 4 * Ullared*

19 Juli var det dags för mig och Clara att åka ner till Göteborg och sova över hos mamma och pappa, syrran med hennes äldsta dotter kom också ner. Vi skulle egentligen vara ensamma hemma hos dom en stund, så mamma hade dukat fram lite olika chips påsar och Pepsi max. Men dom han och komma hem innan vi kom dit så det var ju lite synd. Jag hade ju tänk att busa lite men det sket sig. Fler tillfällen kommer.

I alla fall klockan 05.15 ringde klockan på tisdag morgon, och vi gick upp för att bege oss till Ullared. Jag tänkt vi stannar på mc Donalds på vägen, men inte en enda var öppen. Alla som var längs vägen med oss öppnade klockan 07. Typiskt, så jag fick snällt hålla mig tills vi var på Ullared och sportbaren öppnade kl 8 för att äta.

Men vi fick handlat väldigt mycket bra saker som strumpor, trosor, ögonbrynsfärg, bh:ar, nya dricksglas, en kliare för ryggen, en Buddha staty, torkade blommor, Fox dryck, tofflor, ljus, aktivitetsklocka, hårfärg, en ny jacka, chips, sköljmedel, parfym, schampo, balsam, kaffe kapslar, hotell kuddar med linne tyg till och en massa mer som jag glömt av.

Clara fick även ett par nya Adidas skor, fila tofflor och Charlie fick nya fila tofflor. Dom har ju affären skoboo bredvid och där har dom bra priser på märkes skor tycker jag.

En riktigt bra dag kan jag lova.

Gillar

Kommentarer