SERIÖST?

Så lustigt? Roligt? Eller vad skall man säga.

I flera omgångar så har vi fått fel post till oss. Så fruktansvärt störande, för det är inte bara att gå ut och lägga i paket till andra ägan, DÅ deras brevlåda är sååå liten att paketet inte får plats. Då tänker brevbärarn vi lägger det i någon annans? Eller hur tänker man där? Jag blir så trött, då det skett flertal gånger.

& min post eller brev som inte kommit fast på hemsidan står det att det är skickat förra året!? Har någon annan fått det? Eller har förtaget inte skickat? Eller vad har hänt? Det vet man ju inte, för man vet ju inte vem man skall tro på.

Men att posten kommer fel från postnord är ju inte någon helt nyhet för människor!!

Så jag mejlade dom idag, får till svar att det var bra att jag mejlade och så skulle jag skicka mina uppgifter Namn, Adress, Om min brevlåda är namnad, och hur brevlådorna står?!

Ja men då tänker jag såhär, kul att dom hör av sig, men varför i helvete skulle jag höra av mig om min brevlåda INTE var namnad?!?! FÖR då vet jag väll att posten kan lägga vilken post som helst typ? VARFÖR skulle jag höra av mig till dom om personens brev jag får OXÅ har sitt namn på sina lådor? JAAA man undrar ju?!?!?!

Eller så kanske det är så här?! Alla mina grannar sätter sina lappar på min brevlåda under natten, så posten lägger ALLA brev i min låda & sedan på morgonen skyndar sig mina grannar ut för att ta bort sitt namn på min låda. Så att jag kan leka brevbärare?! JAAAA SÅ TROR JAG ATT DET ÄR!

Dumt av mig och inte fatta det!!!

MEN nu hedan efter, ja vad skall jag säga? Det som läggs i min brevlåda blir mitt!

TACK & HEJ!


Ha en grym fredag alla!

Nu fick *Postnord reklam :)

// Alolisen

Gillar

Kommentarer