Sextiofem år & den bästa födelsedagspresenten

I går var vi nere i Göteborg och firade pappa som fyller 65 år på måndag. Den 19 november är hans födelsedag och för 32 års sedan fick han den bästa presenten man kan få. Han fick mig. Jag kom den 19 november. Så perfekt tajming kan man säga eller?!

I alla fall, vi var först bjudna på restaurang och sedan åkte vi hem till mor & far och där bjöds det på tårta och gottigheter. Dom hade dukat med en riktigt fin service i mina ögon. Kaffet smakade så mycket bättre när det var i en sådan söt liten kopp. Konstigt men så är det med mycket. Man lurar ögat att allt smakar bättre i finare saker.

Vi åt på Johanssons krog i Göteborg på Hisingen ligger det. Det var buffé det passade hela sällskapet väldigt bra. Så alla barn kunde välja och vraka helt själva. Jag åt 3 omgångar, sista omgången var dock väldigt liten. Men jag älskar ju mat så detta passade mig perfekt. Annars brukar mamma alltid laga maten (väldigt duktig) men i år slog dom på stort. Vi är ju ganska många inom familjen. Det är jag och min man med 2 barn plus en hund, min syster med man och 5 barn och min halv syster med man plus 2 barn. Mellan åldrarna 1,5 år upp till 12 år. Så det blir ju en del 9 barn, en hund och 8 vuxna. Det börjar bli trångt runt bordet ;)!

Han fick väldigt fina paket av alla, vi köpte en Mackmyra vinterglöd till honom. Tänkte att det var enklast. Fyller man 65 så har man det mesta. Men whisky är ju alltid kul för en whisky man. I dag åker mamma och pappa till Köpenhamn och gottar sig! Själv fick jag frisör besök med färgning och klippning, och så fick jag årets julmust med smak av lakrits, och choklad & lotter.

Så helt enkelt en lyckad lördag!

Gillar

Kommentarer

Eachdaycounts
Eachdaycounts,
AlexandraGalambosi
AlexandraGalambosi,