Sista dagen innan verkligheten börjar

I morgon börjar allvaret igen, det har varit så skönt att vara ledig i 18 dagar. Jag har njutit till fullo och känner mig dessvärre inte redo att jobba. Hade gärna varit ledig 18 dagar till haha. Men men, i morgon börjar jag jobba i alla fall. Men jag börjar med en planeringsdag så vi skall lyssna på en föreläsning och sedan lite grupparbeten. Så det är ju ganska ok, så det blir en lugn start.


Så sista dagen på ledigheten vad gör man, jo man tar sovmorgon till kvart i 10 (lycka till att somna i tid ikväll, planen var att gå upp vid 8 men vet inte riktigt vad som hände? haha) sen tar man en lång kopp kaffe sen börjar dagen. Jag har storstädat uppe och nere, lagat lunch till Charlie och hans kompis, och spelat kort med Clara, varit och handlat och förberett middagen och nu väntar vi bara på att Henke skall komma hem. Men det bästa av allt när jag städa, drack kaffe och alla mina pauser så har jag lyssnat på poddar.

Först ut blev - Storleken spelar roll med Alexandra Nilsson & Linda- Marie Nilsson. Skall bli kul att fortsätta att lyssna på deras avsnitt.

Sen har jag lyssnat på några avsnitt av Mordpodden, och nu är jag inne och lyssnar på Fallen jag aldrig glömmer med Hasse Aro.

Än så länge gillar jag detta med poddar men vi får väl se. Blir kanske annat när man jobbar, i bland önskar jag att jag jobba tex inom industri / montör igen så jag kan gå med hörlurar i öronen men å andra sidan är det kanske inte lika roligt i längden.

I går kväll fick jag ett ryck och bakade en limpa till kvällsmat, så gott med nybakat bröd och ett kokt ägg eller ost på. Mums!

Gillar

Kommentarer