Skor på hög!

Grannpojken är här och dom har nyss ätit pannkakor, så härligt att höra dom fnittra i köket. Clara hjälper sin vän (han är yngre). Så hon känner sig stor och stolt. Charlie hade lagt värdens spya i natt eller tidig morgon. Men vi och han har sovit vidare. Lite läskigt. Han har spytt förr men då har jag hört eller han vaknat och då har jag kommit till honom. Jag kan tänka mig att han drack för mkt på kvällen, så det blev väll fullt i magen :/ <3. Men han är som han brukar endå. Fortsättning följer.

Fick ett ryck imorse, så jag skulle städa hela övervåningen, utan Claras rum det gjorde hon för första gången helt själv :D Va har hänt? Haha, men när jag gick förbi hallen. Herregud va skor som står framme utan att vi använder dom just nu. Så nu fick jag rensat bort dom med. :D Så det känns bra. får mina knäppa ryck ibland ;)!

I dag är det 11 dagen på "bantning", känns fortfarande bra. Det enda var att i morse till frukost så fick jag ett jätte socker sug. Men åt en bra frukost sen var det borta. I kväll skall vi träna oxå vid 18 tiden. Skall bli skönt, hade en vilodag igår så nu är det på´t igen!

I morgon sätter jobbet i gån igen, härligt på ett sätt men hade behövt en dag till hemma för att fixa lite saker. Men men är ju ledig nästa vecka någon dag så får ta det då. Skall jobba helgen som kommer med, så snön kan gärna få försvinna nu!

Föresten hade världens bästa sällskap när jag vaknade oxå...

En del av skohögen!

Ha en bra snödag alla godingar!

Gillar

Kommentarer