Smatter på taket

Hej alla fina söndags människor! Sitter i husbilen och det smattrar gott på taket. Älskar när det regnar och man är i en husvagn / husbil. Speciell känsla. Vi befinner oss i Brandstorp och altan bygget fortsätter. Det är dock inte jätte kul att lägga altan när det regnar. Men det är inte mycket vi kan göra åt det. Jag och Lisa hjälpt ju till att bygga altanen, snacka om att vi var bra trötta där på kvällen. Vi skrattade åt allt verkligen. Men nu kan även jag och Lisa allt om altanbygge. Så vi kan skriva med det på våra cv:n. Man skall ju ha kul när man arbetar.

Jag passar på att blogga lite medans Paul är och köper mera skruv, dom tog slut för oss i går vid 23 tiden. Så nya tag idag.

I går firade vi Carl som fyller 7 snart. Det blev korv grillning och massa gott därefter. Himla lyckat, Nöjd kille nöjda vuxna.

I dag firade vi Bosse som fyller ett år också. Bosse är Carls hund. Jag gjorde i ordning en pannkaka, med banan, jordgubbar, glass och sylt. (Lite av allt) Som han smackade i sig det. Han älskar mig den hunden, varje gång jag kommer så är han alltid när mig. Han vet att han alltid får något gott av mig.

Nu kallar jobbet, vi höres!

Gillar

Kommentarer