Snö storm

Snö storm det kan man verkligen att säga. Gud så det blåser ute o stormar. Inget kul. Clara tyckte det var jätte jobbig när hon fick en vind puts i ansiktet. :0) Sötnöten. I går blev det inget dagis för lilla Clara, näsan hennes bara rann o hon sa själv att hon ville vara hemma. Så då tvingar jag inte i väg henne, onödigt oxå om dom ringer från dagis efter 1 timme liksom. Men i dag när hon vaknade var hon bättre i näsan, inte helt hundra men bättre. Så vi åkte in till Rebecka o barn o fikade. Så barnen fick leka av sig lite. Härligt. :0) Sen var det bara till att åka hem, märkte på Clara att hon var trött, övertrött. Hem kom vi, bytte blöja sedan slocknade hon. Det gick undan, hon sover fortfarande. Trötter!

I kväll är det let´s dance, det skall jag se o bara ta det lugnt. Har sådan himla värk i höfterna o korsryggen, orka men det är bara till att bita ihop. I morgon skall jag upp till Uddevalla o shoppa lite smycken o så till nästa helg då det blir party :0) Skulle gjort det nästa fredag egentligen men när jag ändå skall upp i morgon så tar jag det då. Jävla åkande annars, speciellt när man inte mår bra!

Skall börja med maten nu, skulle egentligen ätit kina mat idag, men när jag kom hem efter alla bullar o kakor, var jag mer sugen på hemlagat. Så det får bli kalvsnitzel med rotsaker o hemmagjord rödvinsås. :0) Lika gott om inte godare!

Ha en toppen fredag alla.

Gillar

Kommentarer