SOLA / SPRAYTAN

Jag är ingen solarium brud direkt, har nog aldrig varit. Det är ju iof väldigt bra. Men att vara vit det kräks jag på, spraytan är ju ett bra tips. Men ORKA?! Jag har varit på salong och gjort det det tar ett par minuter, men håller ju inte så länge max 7 dagar på mig. O solarium tar ju evigheter att få färg och jag vill att allt skall gå snabbt. Vill ha resultat direkt.

Men så hände något spännande i morse, haha. Jag åkte faktiskt och solade MINNS inte när jag solade solarium sist. 60 kr för 18 minuter och jag ser lite skillnad, så jag måste ge det ett par gånger. Men jag tycker det svårt att få tid för det. Plus att det är ganska tråkigt, för precis när man skall somna så stängs den av och man fryser direkt.

O sprutan hemma tar ju lång tid för bra resultat, och då vill jag helst endast ha trosor på mig så inte kläderna förstörs eller att kroppen skulle bli fläckig och då kan vi snacka om att frysa ;)!


Spraytan 👆 Smidigt och snyggt på några minuter!

O nu skall jag se hur lång tid / gånger jag måste sola för att jag skall få samma bruna färg

👇

Man kopplar ju av i ett solarium så det är väll bra att " landa" lite.


​// Alolisen

Gillar

Kommentarer

Maria Lind
,
Svårt det där, har samma dilemma som du..! Gillar spraytan men håller så kort så känns väldigt tidsödande... Solarium älskar jag (hinner somna jämt) men det är ju tyvärr inte speciellt hälsosamt med solandet... :/ Ett litet tips värt att prova är iaf maxosol tabl, det tar typ en vecka att märka skillnad men man får fin färg! 😀
AlexandraGalambosi
AlexandraGalambosi,
Vad är det för något? Har jag inte hört talas om? 😊 spännande! ☀️
nouw.com/alexandragalambosi